Träningstävlingar

Träningstävling i brukslydnad och lydnad arrangeras av medlemmarna för medlemmarna. Vi har som mål att kunna arrangera en träningstävling per månad under utesäsongen. Du hittar anmälningsformulär till tävlingarna här nedan.

Syftet med träningstävlingarna är att man som ekipage ska ha chansen att just träna på att tävla. Tillsammans ser vi till att upplägget blir så tävlingslikt som möjligt efter respektive ”tävlandes” önskemål. Det är alltså fritt fram att lägga upp sitt ”tävlande” precis hur man själv känner och vill. Du bestämmer själv vilken klass du vill köra, om du vill genomföra alla moment eller enbart vissa. Självklart belönar du hunden om och när du vill.

fina

Vi ses vid klubbstugan kl 18.30 och plockar då tillsammans fram saker som behövs och gör i ordning planen. Därefter blir det platsliggning för dem som vill. Startordningen i lydnadsprogrammen meddelas på plats. Vi hjälps åt att vara TL, domare och skrivare. Alla stannar naturligtvis tills sista ekipaget kört sitt program och agerar publik under tiden. Vi avslutar kvällen med gemensam fika och genomgång av varje ekipages moment.

❯ Deltagande kostar 15 kr som går till det gemensamma fikat. Pengarna lämnas till ansvariga i samband med fikat.

❯ Medlemmar i Hammarö brukshundklubb har företräde men även andra är välkomna i mån av plats!

❯ På vår Facebooksida lägger vi kontinuerligt upp information gällande träningstävlingarna. Besök oss gärna där!

[vfb id=’1′]

Kommentarer är stängda.