Hoppa till innehåll

Om

natur03

Hammarö Brukshundklubb är en lokalklubb under Svenska Brukshundklubben. Klubben bildades 1986 och har sedan dess kunnat erbjuda hundägare allt ifrån valpkurser till lydnadstävlingar. I dagsläget är vi cirka 220 medlemmar. Vi är en aktiv klubb med många duktiga tävlingsekipage, engagerade instruktörer och en driftig RUS-sektor (ras- och utvecklingssektion) som erbjuder mentalbeskrivningar och mentaltester.
 

Klubben är till för dig som vill vara aktiv med din hund, lära dig och din hund grunder som underlättar hundägandet och för dig som vill prova på, träna och tävla i de olika tävlingsgrenarna. Verksamheten bedrivs ideellt och är helt beroende av medlemmarnas frivilliga insatser. Titta gärna runt på hemsidan och du är varmt välkommen att bekanta dig mer med verksamheten på klubben.

 
karta_hbk
Vår klubbstuga ligger beläget vid Djupsundet på Hammarö ungefär 8 km från centrala Karlstad. Klubben har stora träningsytor med möjlighet till träning av flertalet av hundsporterna. De stora appellplanerna har belysning och kan med fördel användas under årets mörkare delar. Vi har dessutom nära till vandringsstråk och elljusspår i närheten av klubben. Då vi har både Hammarös kolonilottsförening och bostadshus som närmaste grannar ber vi er att visa hänsyn till dessa med att hålla era hundar under uppsikt, plocka upp efter er och se till att det inte skälls i bilar i närheten av bostadshusen.

karta2_hbk

klubbstugan

Klubbstugan har ett stort samlingsrum och två mindre, fullt utrustat kök och toaletter. Vid bokning av stugan var god kontakta Inger Hillskog-Roth på e-post hillskogrothi@hotmail.com för mer information.

Husvagnsägare har möjlighet att hyra ström av oss vid camping. Hör av er till Inger Hillskog-Roth för mer information om kostnader och ordningsregler.